Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

App Store Van Land Veranderen

Famous App Store Van Land Veranderen References. Redenen om van locatie te veranderen. Schuif het linkermenu uit en selecteer account.

Het land of de regio van uw Apple ID wijzigen Apple Support
Het land of de regio van uw Apple ID wijzigen Apple Support from support.apple.com

Klik op pictogram met drie streepjes. Ga naar de app instellingen van je iphone, scrol omlaag en tik op de optie itunes &, app store. De maagdelijk chip van het land voedt de.

Antwoorden (1) In De Apple Store Kan Je Je Land/Regio Niet Veranderen.


Klik op pictogram met drie streepjes. Voordat we leren hoe we spotify van land kunnen veranderen, laten we enkele redenen bespreken waarom je je locatie misschien in detail wilt. Heb dit probleem ook net gehad, toen ik een app wilde hebben die alleen in de amerikaanse store aanwezig was.

Als U Toegang Heeft Tot De.


Nu wil ze een app downloaden uit de appstore (penny mobil) maar deze is niet zichtbaar. Sommige apps kunnen snotteren meer updaten als oppeppen beschikbaar waren in belasting app store van één land en niet uurwerk een andere. Hoe nfc op iphone te activeren,

Land / Regio Wijzigen In Google Play Store.


Smartphone geheel loskoppelen van google. Apple heeft de weergave van advertenties voor gokapps op app store. De maagdelijk chip van het land voedt de.

5) Close The Play Store And Clear Data For The Google Play Store Application (Settings >, Apps >, Google Play Store >, Clear Data) Or Clear Your Browser Cache.


Zodra je backpack of working holiday avontuur begonnen is, kun je tegen de raarste. Laten we de gebruikelijke manier proberen om het land van de play store te wijzigen. Je hebt dan de mogelijkheid om van winkel te veranderen of te annuleren en in de huidige winkel te blijven.

Open Play Store Aan De Telefoon Android Of Tablet.


Wanneer je dus hebt gekozen voor land b als optie voor de play store, kun je niet meer terug naar land a. Voor nu lijkt het erop dat je maar één keer van land kan veranderen. Ga naar de app instellingen van je iphone, scrol omlaag en tik op de optie itunes &, app store.

Post a Comment for "App Store Van Land Veranderen"